De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Unilin spaanplaat meubelpanelen

Geen webshopproducten gevonden, neem contact met ons op voor meer informatie.

Unilin spaanplaat meubelpanelen

De basis voor Unilin spaanplaat meubelpanelen is een gemelamineerde witte spaanplaat. Deze wordt verzaagd op verschillende breedte maten. Aan de lange zijden worden de panelen voorzien van kantenband. Deze panelen zijn direct inzetbaar als romp voor het maken van een kast en bijvoorbeeld voor het maken van legplanken. Bij Leeuwerik zijn Unilin spaanplaat meubelpanelen in diverse maatvoeringen verkrijgbaar.

 

Veelgebruikte toepassingen van Unilin spaanplaat meubelpanelen

Veelgebruikte toepassingen van Unilin spaanplaat meubelpanelen zijn:

  • Meubels
  • Kastdeurtjes
  • Kastrompen

 

Bestel Unilin spaanplaat meubelpanelen eenvoudig online

Als je Unilin spaanplaat meubelpanelen wilt bestellen, kun je uitstekend terecht in onze webshop. Bekijk de verschillende mogelijkheden, kies de gewenste afmeting en plaats vervolgens jouw bestelling. Wanneer je je bestelling op werkdagen voor 17:00 uur plaatst, komen wij het materiaal de volgende werkdag al leveren met eigen Leeuwerik trucks. Heb je nog vragen over ons assortiment van Unilin? Neem dan contact op met onze productspecialisten, wij helpen je graag!