Unilin spaanplaat vochtwerend

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Unilin spaanplaat vochtwerend

Unilin spaanplaat vochtwerend (ook wel V313, P3 of P5 genoemd) is een van de varianten spaanplaat van Unilin in ons assortiment. Door het toevoegen van diverse kwaliteiten lijmen, druk en warmte kunnen er meerdere varianten spaanplaat gemaakt worden. Een daarvan is Unilin spaanplaat vochtwerend. Deze variant is geschikt voor toepassingen in ruimtes met een hogere luchtvochtigheid dan normaal en is te herkennen aan de groene kleurstof. Bij Leeuwerik kun je terecht voor Unilin spaanplaat vochtwerend die voldoet aan de P3 norm, aan de P5 norm en met tand en groef verbinding aan lange kant of rondom.

 

Veelgebruikte toepassingen van Unilin spaanplaat vochtwerend

Enkele veelgebruikte toepassingen van Unilin spaanplaat vochtwerend zijn:

  • Daken
  • Vloeren
  • Wanden
  • Toiletplaten

 

Unieke eigenschappen van Unilin spaanplaat vochtwerend

Unilin spaanplaat vochtwerend herken je aan de groene kleurstof, die uitsluitend ter identificatie is. De verlijming is vochtwerend.

 

Bestel Unilin spaanplaat vochtwerend online

Heb je Unilin spaanplaat vochtwerend nodig voor jouw project? Dan kun je uitstekend in onze webshop terecht. Bekijk de verschillende mogelijkheden en plaats vervolgens gemakkelijk jouw bestelling. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur? Indien op voorraad komen wij het materiaal de volgende werkdag al leveren.