WisaPlywood

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Wisaplex multiplex BB/WGE
  Wisaplex multiplex BB/WGE
  Vanaf € 61,41
per pagina

Wisa Plywood

Van Wisa Plywood vind je in ons assortiment vuren multiplex, Wisaplex en Wisaplex beplakt met HPL. Vuren multiplex is opgebouwd uit door en door vuren fineren. Wanneer sterkte, stabiliteit en vlakheid een vereiste zijn, is vuren multiplex de meest geschikte plaat. Wisaplex is een multiplex met berken langsdraad dekfineren en een vuren kern, waardoor het licht van gewicht is. Daarnaast heeft het een hard en glad oppervlak dankzij de berken dekfineren. Dit maakt dit materiaal van Wisa Plywood goed te beplakken met HPL en fineer en goed overschilderbaar. Daarnaast is het schroefhoudend vermogen goed, is het beitsbaar en exterieur verlijmd. Bij Leeuwerik vind je de producten van Wisa Plywood in diverse kwaliteiten, diktes en uitvoeringen, zoals Wisaplex beplakt met witte HPL.

 

Veelgebruikte toepassingen van de materialen van Wisa Plywood

Veelgebruikte toepassingen van vuren multiplex van Wisa Plywood zijn:

 • Daken
 • Vloeren
 • Wanden
 • Verpakkingen
 • Schenkels

Een veelgebruikte toepassing van Wisaplex van Wisa Plywood is:

 • Interieur aftimmerwerk

 

Unieke eigenschappen van de materialen van Wisa Plywood

Vuren multiplex van Wisa Plywood is opgebouwd uit door en door vuren fineren en ontwikkeld voor bouwtoepassingen. Het is de meest geschikte plaat wanneer stabiliteit, sterke en vlakheid een vereiste zijn. Vuren multiplex is bovendien licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te hanteren. Wisaplex van Wisa Plywood is dankzij de vuren kern met berken dekfineren ook licht gewicht. Het gladde en harde oppervlak is goed overschilderbaar en te beplakken met fineer en HPL. Daarnaast heeft het een lichte kleur, waardoor het mogelijk is om er lichte houtfineren op te beplakken.

 

Bestel de materialen van Wisa Plywood online

Wil je vuren multiplex of Wisaplex van Wisa Plywood bestellen? Dan kun je uitstekend in onze webshop terecht, waar je gemakkelijk en snel je bestelling kunt plaatsen. Heb je op een werkdag voor 17:00 uur besteld? Indien op voorraad komen wij het materiaal de volgende werkdag al leveren.