Slim en digitaal samenwerken

Slim en digitaal samenwerken, dat doe je met Leeuwerik. Wat levert digitaal zaken doen jou op? Allereerst is het een stuk eenvoudiger. Doordat het hele orderproces digitaal afgehandeld wordt, zijn extra e-mails en PDF verleden tijd. Ook is het digitaal behandelen van orders voor jou een stuk sneller. Je hoeft namelijk niet meer die vele mailtjes en PDF te behandelen, wat je veel tijd en geld bespaart. Het derde voordeel is dat de kans op fouten veel kleiner is. Kortom digitaal samenwerken levert jou veel voordelen op, dus waar wacht je nog op?

 

Samenwerken via EDI

Er zijn twee manieren om digitaal met ons samen te werken: via EDI en via Proteus en Gatewise. EDI betekent Electronic Data Interchange en is een proces tussen twee computersystemen. Hiermee kunnen twee bedrijven door middel van gestandaardiseerde berichten en specifieke communicatiesystemen bedrijfsinformatie uitwisselen, zoals aankooporders, facturen, verzendberichten, enz. Door digitaal deze berichten uit te wisselen, wordt de kans op fouten enorm verminderd en wordt er veel tijd en geld bespaard.

 

Koppeling met Gatewise

Werk jij met Proteus? Ook dan zijn er mogelijkheden om digitaal zaken met ons te doen. Met behulp van Gatewise kunnen wij jouw automatiseringspakket koppelen aan het Leeuwerik pakket. Via deze koppeling kun je jouw order elektronisch naar Leeuwerik doorsturen. Het hele orderproces wordt digitaal afgehandeld. Orders, orderbevestigingen, facturen, pakbonnen, alles wordt digitaal verstuurd. Ook met deze koppeling is de foutkans enorm verminderd en bespaar je een hoop tijd en geld.

 

Wil jij ook profiteren van de voordelen van digitaal samenwerken?

Wil jij ook digitaal zaken doen door middel van EDI of een koppeling met Gatewise? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor een digitale samenwerking te bespreken.