Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Kennis, advies en slimme oplossingen

Altijd een luisterend oor voor uw bestelling, maar ook voor uw bijzondere wensen en vragen. Een hoog kennisniveau op het gebied van toepassing en samenstelling van plaatmaterialen. Ons team van professionals staat voor u klaar met advies, kennis van zaken en slimme oplossingen.

De Leeuwerik Academy

Als onderdeel van kennis en advies zijn we de Leeuwerik Academy begonnen. Wij zien vaak prachtige creaties ontstaan van onze materialen. Als leverancier, zien wij het als belangrijke taak om de juiste informatie over onze producten mee te geven. Daar hoort ook de juiste informatie over bewerkingsmogelijkheden bij.

Bij de Leeuwerik Academy nodigen wij u uit bij ons op locatie. Dan laten we de verschillende mogelijkheden van onze producten zien. Zo gaan we in op de verschillende basismaterialen, het verwerken van Corian®, hpl en lijmen en het beitsen, lakken en oliën van fineer.

Meer over de Leeuwerik Academy

 

 

Leeuwerik Academy

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×