Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Over uw producten beschikken wanneer u dat wilt

Het 20.000 m² grote, optimaal ingerichte magazijn in Eindhoven is de ruggengraat van onze serviceverlening. Ons nieuwe magazijn is geheel ingericht om u perfect van dienst te kunnen zijn. Een volledig geautomatiseerd magazijn en order proces, met barcodes en track&trace systeem, zorgt voor super snelle orderpicking. Een professionele geautomatiseerde inpakstraat, zorgt ervoor dat uw materialen in perfecte staat bij u afgeleverd worden.

De klant centraal, altijd en overal. De ruim zestig professionals die bij ons werken denken graag met onze klanten mee. Ze behandelen iedere plaat met de grootste zorg.

Voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag geleverd!

We weten hoe belangrijk het voor onze klanten is dat er snel gehandeld wordt. Ze opereren in hectische branches. Daarom geldt bij ons: voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis. Daar kan Leeuwerik voor staan, omdat we ruim 3.000 producten op voorraad hebben. De producten worden dagelijks bij onze klanten bezorgd met een eigen Leeuwerik truck. De chauffeurs van Leeuwerik rijden hun eigen routes. Zo zien onze klanten altijd een bekend gezicht die de regels en wensen van hun bedrijf kent.

We zorgen ervoor dat uw materialen precies op tijd bij u worden geleverd met onze 10 speciaal ingerichte trailer/oplegger combinaties. Onze vrachtwagens zijn toegerust op snel, efficiënt en veilig transport. Zo kunt u over uw producten beschikken wanneer u dat wilt.

Topmerken, topkwaliteit

Leeuwerik is exclusief distributeur van diverse topmerken. Wij vinden het belangrijk dat onze producten, naast duurzaam geproduceerd, ook kwalitatief perfect zijn. Bij onze voortdurende zoektocht naar nieuwe en innovatieve producten, is kwaliteit dan ook een heel belangrijke eis.

Wij kennen de wereldmarkt

Onze producten kopen we wereldwijd in. Het moet goed zijn, daarin doen we geen concessies. Onze klanten profiteren hiervan. Zij kopen gegarandeerd kwalitatief hoogstaand materiaal dat goed bewerkbaar en verwerkbaar is. Dat levert het beste eindresultaat op.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×