Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Arpa Losa en Duropal Oriental Stone

Gladde oppervlakken gecombineerd met grove natuurlijke materialen. Arpa Losa en Duropal Oriental Stone Brown zijn twee trenddesigns die hiervoor staan; Bijna gelijkwaardig aan aan de werkelijke gesteentes. Ze zien er niet alleen levensecht uit, maar voelen ook zo aan.

interieuradvies Duropal Oriental Stone Brown Arpa Losa

Foto: Badkamer interieur splintersociety.com, badkamermeubel Filolucico van Rexadesign.it met Oriental Stone Brown en Dune Prima en Arpa Losa Calypso.

Corian® Dune Prima

Een glad oppervlak van Corian® Dune Prima met een echte marmer look complementeerd dit interieuradvies. Een goede materialenmix van de structuren van Arpa Losa en Duropal samen met de esthetiek van Corian® Dune Prima maken het interieur spannende.

Trend Compass voorspelt

Trend Compass heeft meerdere Corian® trenddesigns, Arpa Losa, Duropal en enkele fineersoorten opgepikt in hun nieuwe trendblog. Benieuwd naar welke materialen nog meer trending zijn? Lees dan de trendblog!

LEES DE TRENDBLOG

Meer van Corian®

Corian® is zeer bijzonder materiaal. Met een Rainbow collectie van 100 designs komt Corian® aan veel wensen tegemoet. Van natuursteen indrukken tot marmer, betonlooks of elegante uniekleuren. Meer weten? Kijk snel verder.

MEER OVER CORIAN®

Meer over Arpa Losa

Arpa Losa is een uniek product, nog nooit is een steenstructuur zo goed geïmiteerd. Benieuwd naar de verschillende decoren? Klik dan verder!

MEER OVER ARPA LOSA

Meer van Duropal

Duropal is één van de meest veelzijdige HPL merken met meer dan 300 decoren. Benieuwd naar alle mogelijkheden die Duropal heeft? Kijk dan snel verder!

MEER OVER Duropal

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×