De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Underlayment Radiata Pine multiplexUnderlayment Radiata Pine multiplex

Underlayment

Underlayment is constructie naaldhout multiplex dat is opgebouwd uit kruislings verlijmde fineerlagen en voorzien is van een tand en groef aan lange zijde. Dankzij deze verbinding bevestig je de platen eenvoudig met elkaar en creëer je een stevig en sterk geheel. Underlayment platen zijn sterk, vormstabiel en licht van gewicht. Ze zijn het ideale plaatmateriaal voor vloeren, daken en wanden. Bij Leeuwerik hebben wij diverse underlayment platen in het constructieve assortiment: Radiata Pine, Ellioti Pine, Fins Vuren en Ultraply. Deze zijn alle vier verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en maatvoeringen. Wij helpen je graag te bepalen welke underlayment platen het meest geschikt zijn voor jouw toepassing. Als alternatief voor underlayment bieden wij ook spaanplaat met tand en groef en OSB met tand en groef aan.

 

Veelgebruikte toepassingen voor underlayment

Underlayment platen zijn geschikt voor diverse constructieve toepassingen. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Vloeren
  • Daken
  • Wanden
  • Bouwplaats afscheidingen

 

Bestel underlayment platen eenvoudig online

Voor het bestellen van underlayment platen ga je naar onze webshop. Bekijk de verschillende mogelijkheden en plaats vervolgens je bestelling. Indien op voorraad geldt: voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op, onze productspecialisten helpen je graag.