Vacature Accountmanager Buitendienst - Regio Noordoost-Brabant

Accountmanager Buitendienst Regio Noordoost-BrabantAccountmanager Buitendienst Regio Noordoost-Brabant

     

Bedrijfsomschrijving

Leeuwerik Plaat is een toonaangevend en vooruitstrevend familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de import en distributie van houtachtige en decoratieve plaatmaterialen voor o.a. de interieurbouw, standbouw, industriële klanten, timmerfabrieken en keuken- en meubelindustrie. Aan de hand van de nieuwste logistieke technologieën leveren wij onze klanten binnen 24 uur. Met zijn allen leveren we dagelijks een topprestatie, waarbij de klant centraal staat.

 

Functieomschrijving

De Accountmanager Buitendienst is onderdeel van het verkoopteam. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het bewerken van een eigen regio en het behalen van de commerciële doelstellingen. In het verlengde hiervan onderhoud je de relatie met bestaande klanten en bouw je deze uit. Ook heb je een gedeeltelijke focus op het genereren van new business. Zo kwalificeer en benader je doorlopend prospects. In verkoopgesprekken op locatie inventariseer je grondig en werk je stapsgewijs toe naar een klantrelatie waarin de toegevoegde waarde van onze totaaloplossing tot zijn recht komt. Met regelmaat plan je (evaluatie)afspraken met je klanten om in kaart te brengen hoe je de samenwerking kunt (blijven) verbeteren en intensiveren. 


Om jouw rol zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen word je in veel administratieve werkzaamheden (bijv. prijsopgaven en offertes) ondersteund door jouw collega’s op de commerciële binnendienst. Zelf verwerk je jouw klantcontacten in ons systeem en rapporteer je in salesmeetings (en daarbuiten) aan de commercieel directeur.   
En omdat wij geloven in het delen van kennis en advies verzorg je ook diverse online demo’s, producttrainingen bij jouw klanten en colleges bij relevante opleidingen (meubelmaker / interieurbouwer) in jouw regio. Dit als ware ambassadeur van onze Leeuwerik Acadamy

 

Functie-eisen

Jij beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau en enkele jaren succesvolle commerciële buitendienstervaring. Jij woont in de te bewerken regio en voelt je verantwoordelijk voor jouw klanten. Voor hen ben jij een positieve, betrouwbare en servicegerichte adviseur. Tegelijkertijd ben je ondernemend ingesteld en vak volwassen genoeg om op proactieve en kwalitatieve wijze new business kansen op te volgen. Dit vul jij aan met:

 • Aantoonbare affiniteit met de branche, onze producten en klanten.
 • Coachbaarheid: je wil jezelf blijven ontwikkelen in sales en accountmanagement en bent bereid nieuwe kennis, kunde en technieken te absorberen.
 • Het vermogen (discipline) om met vrijheid om te gaan, een actieve werkhouding en flexibele instelling.
 • Een representatief voorkomen en uitstekende sociale vaardigheden die jou in staat stellen een dialoog te voeren met gesprekspartners op diverse niveaus.  
 • Misschien nog wel het belangrijkste: Enthousiasme, gedrevenheid en de wil om succesvol te zijn. 

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Een veelzijdige en uitdagende functie met ruimte voor initiatief en zelfontplooiing.
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.
 • Een hecht, gedreven en enthousiast team.
 • Een prima salaris passend bij je ervaring.
 • Een lease-auto.
 • 24 vakantie-, 7 ADV-dagen en een uitstekende pensioenregeling.
 • Op kantoor: dagelijks vers fruit en een fantastisch werkklimaat.
 • Standplaats: je werkt grotendeels vanuit huis en bent zo nu en dan aanwezig op ons kantoor in Eindhoven.

 

Meer weten of direct solliciteren?

Leeuwerik Plaat wordt door Alliance Consulting ondersteund bij de werving en selectie ten behoeve van deze vacature. Heb je interesse én voldoe je aan de eisen zoals genoemd in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV, eventueel aangevuld met motivatie, naar bart@alliance-consulting.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.