Vacature allround logistiek medewerker

 

Ligt jouw passie bij het werken in de logistieke sector? Word jij enthousiast van uiteenlopende werkzaamheden in een modern magazijn? Dan ben jij degene die wij zoeken! Wij zijn namelijk op zoek naar een: 

ALLROUND LOGISTIEK MEDEWERKER 

Wie zoeken wij? 

Wij zoeken een echte aanpakker met een hands-on mentaliteit. Je bent een sociaal persoon en kan goed functioneren in een team. Je bent betrokken, accuraat, leergierig en iemand die initiatief toont. Verder zoeken we iemand die zichzelf verantwoordelijk voelt voor de processen. Je vindt het leuk om een breed scala aan verschillende logistieke werkzaamheden uit te oefenen.

 

Wie zijn wij? 

Leeuwerik Plaat is een toonaangevend en vooruitstrevend familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de import en distributie van houtachtige en decoratieve plaatmaterialen voor o.a. de interieurbouw, standbouw, industriële klanten, timmerfabrieken en keuken- en meubelindustrie. Aan de hand van de nieuwste logistieke technologieën bevoorraden wij onze klanten binnen 24 uur. Met zijn allen leveren we dagelijks een topprestatie, waarbij de klant centraal staat.

 

Wat bieden wij? 

Om ons logistieke team verder uit te breiden, bieden wij een functie met veel verantwoordelijkheid. Het gaat om een veelzijdige en uitdagende functie met ruimte voor initiatief en zelfontplooiing. Jij bent verantwoordelijk voor de handeling van de orders die naar de klant vervoerd zullen worden. We bieden een prima salaris, passend bij je ervaring, een uitstekende pensioenregeling, dagelijks vers fruit en een fantastisch werkklimaat. Mocht je nog niet beschikken over een zijladercertificaat of een heftruckcertificaat, dan geven wij jou de mogelijkheid om deze te halen. 

 

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie in een gemotiveerd en hecht team waarbij je ruimte voor ontwikkeling krijgt? Dan mag je jouw CV + motivatie sturen naar rkronenberg@leeuwerik.nl Je kunt ook bellen naar 040-2905050 of 06-22225711 en vragen naar Ruud Kronenberg.