Vacature Allround Logistiek Medewerker

                       

Over Leeuwerik

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 110 jaar ervaring in de houtbranche. Gevestigd in Eindhoven, zijn we trots op ons hypermoderne en duurzame pand dat alle mogelijkheden biedt om succesvol te ondernemen en ons personeel goed te faciliteren. Bij ons staat full-service centraal; wij hebben ons eigen wagenpark, onze eigen bewerkingsafdeling en een volledig geautomatiseerd magazijn. Dit zorgt ervoor dat wij altijd efficiënt en betrouwbaar kunnen leveren. Ons personeelsbestand kenmerkt zich door weinig wisselingen, veel ervaring en kennis, werken bij Leeuwerik betekent onderdeel zijn van de Leeuwerik familie!


                       

Wij zoeken

Leeuwerik is op zoek naar logistiek talent dat ons team wil komen versterken! Wil jij onderdeel zijn van de Leeuwerik familie en alles leren over logistiek van onze ervaren medewerkers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Leeuwerik krijg je de kans om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen en op termijn door te groeien naar een leidinggevende functie binnen de logistiek. Ons team staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

 

                         


                            

Wij bieden

Salaris? Tussen de € 2.500 - € 3.000 bruto per maand afhankelijk van ervaring.
Pensioen? Pensioen wordt 50% door Leeuwerik betaald.
Gezonde lifestyle? Dagelijks vers fruit! 
Collectieve zorgverzekering? Hebben we.
Certificaten behalen? Mogelijk! 
Goede prestaties? Na inwerkperiode en proeftijd van 7 maanden, direct een vast contract.

                      


                         

Wil jij werken in een succesvol familiebedrijf en logistiek de beste worden? Wij kijken ernaar uit om kennis te maken! Bel Ruud Kronenberg op 06-22225711 óf stuur hem een mailtje: rkronenberg@leeuwerik.nl.