WISA BioBond UPMWISA BioBond UPM

WISA BioBond

WISA BioBond van UPM brengt ons een stap dichter bij het uiteindelijke doel van bouwmateriaal zonder fossiele grondstoffen. Met WISA BioBond wordt namelijk minimaal 50% van het fossiele fenol in de lijm van het multiplex vervangen door biobased lignine, de natuurlijke lijm van de boom zelf! Deze oplossing is nu standaard in al het WISA vuren multiplex en helpt om duurzame ontwerpen verder te integreren in jouw project. UPM is hiermee de eerste multiplexfabrikant ter wereld die een dergelijke op lignine gebaseerde oplossing toepast in het volledige assortiment vuren multiplex. Bekijk hieronder de video!

 

 

Unieke eigenschappen van WISA vuren BioBond vuren

Naast de duurzame eigenschappen beschikt het vuren multiplex met WISA BioBond technologie over exact dezelfde eigenschappen die je altijd al gewend bent van vuren multiplex! Dit materiaal heeft namelijk een hoge stabiliteit, vlakheid en sterkte. Daarnaast is deze multiplex soort bij Leeuwerik verkrijgbaar in extra grote formaten (JUMBO), met brandvertragende kwaliteit en met tand en groef (TG2 en TG4).

 

WISA BioBond vuren multiplex projectWISA BioBond vuren multiplex project

 

WISA vuren BioBond online bestellen?

Heb je WISA vuren BioBond nodig voor jouw project? In onze webshop plaats je eenvoudig jouw bestelling. Indien op voorraad geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd! Bekijk hieronder alle vuren multiplex producten!