Brandvertragend Plaatmateriaal Brandvertragend Plaatmateriaal

                

Plaatmateriaal met brandvertragende kwaliteit 
 

Brandvertragend plaatmateriaal bevat brandvertragende toevoegstoffen waardoor de plaat hitte- en vuurbestendig is. Hierdoor wordt dit materiaal vaak toegepast in openbare gebouwen zoals luchthavens, ziekenhuizen hotels en theaters. Brandvertragend plaatmateriaal weerstaat hoge temperaturen en vuur, voldoet aan de norm van rookontwikkeling en draagt niet bij tot vlamverspreiding. Deze multiplex, spaanplaat en MDF variant voldoet aan brandklasse B-s2, d0. De lijm maakt het plaatmateriaal brandvertragend. Meer weten over wat de verschillende brandklassen betekenen? Klik dan op onderstaande button.

 

              

Brandvertragend multiplex

In ons ruime constructieve assortiment is brandvertragend multiplex een van de multiplex varianten. Zoals eerder vermeld worden aan brandvertragend multiplex brandvertragende toevoegstoffen toegevoegd, wat deze plaat vuur- en hittebestendig maakt. Wij hebben brandvertragend okoumé, populieren, vuren en berken multiplex in diverse maatvoeringen. Wil je advies ontvangen welke multiplex soort het meeste geschikt is voor jouw project? Onze productspecialisten helpen je graag!   

     

Brandvertragend Plaatmateriaal Brandvertragend Plaatmateriaal

           

         

Brandvertragende spaanplaat

Ook voor spaanplaat met brandvertragende kwaliteit kun je bij Leeuwerik terecht. Net zoals de andere brandvertragende materialen bevat deze plaat brandvertragende toevoegstoffen en voldoet het aan de brandklasse B-s2, d0. Brandvertragende spaanplaat is in meerdere diktes te verkrijgen. 

        

Brandvertragend Plaatmateriaal Brandvertragend Plaatmateriaal

           

           

MDF brandvertragend

Naast brandvertragende spaanplaat en multiplex kunnen wij ook MDF brandvertragend leveren. Deze MDF variant heeft een fijn geschuurd oppervlak en een sterk schroefbare kern die over brandvertragende eigenschappen beschikt. Net zoals brandvertragende spaanplaat herken je deze MDF variant aan de rode kleur in de kern. De rode kleur is enkel ter identificatie. MDF brandvertragend is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en diktes.    
 

Brandvertragend Plaatmateriaal Brandvertragend Plaatmateriaal