Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Lino Compact is een onderhoudsvriendelijke plaat met ruime toepassingsmogelijkheden. Deze compactplaat is duurzaam geproduceerd, nagenoeg onderhoudsvrij en zeer gunstig geprijsd. Beide zijden van Lino Compact zijn voorzien van een decor.  

Lino Compact is een massieve compact plaat van uitstekende kwaliteit. Ze zijn weerbestendig en slag-, vorm- en stootvast.  

Toepassingen Lino Compact

Lino Compact heeft een uitgebreide lijst aan toepassingsmogelijkheden. Het kan onder andere gebruikt worden voor luifels, plafonds, boeiboorden, dakkapellen, reclamedoeleinden, wandbekleding, stootranden en lambrisering. Vanwege de onderhoudsvriendelijkheid kunnen de platen jarenlang stralen. Het is eenvoudig schoon te maken met lauw water en een niet-schurend reinigingsmiddel. De ideale compactplaat.  

Kwaliteit 

De Lino Compact platen voldoen aan de Europese regelgeving voor kwaliteit. Het is voorzien van een CE-label, waardoor het voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Over specifieke eigenschappen op het gebied van kwaliteit is er meer informatie te vinden in de brochure rechts.  

Kleuren

Lino Compact is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Deze zijn terug te vinden in de brochure rechts. 

Verder naar de producten

Eigenschappen Lino Compact: 

  • CE-markering CE-4 
  • Gewicht van 1350 kg/m3 
  • Geschikt voor een niet-dragende functie 
  • Kwaliteit conform EN 438-4:2005 
  • EN13986 formaldehyde emissie 
  • Elasticiteitsmodule conform EN ISO 178
Naar de decoren

Lino Compact, gevelplaten producten

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×