Linoply

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Linoply

Linoply is een multiplex soort geproduceerd in Europa en geelwit van kleur. Dit kwaliteitsproduct is een waardige vervanger voor het traditionele hardwood. Linoply is vlak en stabiel en daardoor goed te bewerken. Frezen, boren, zagen, schuren en lijmen is geen enkel probleem voor deze multiplex soort. Het schroefhoudend vermogen van Linoply is ook hoog. Linoply is PEFC gecertificeerd en geschikt voor ieder binnenproject. Linoply is bij Leeuwerik verkrijgbaar in diverse diktes.

 

Veelgebruikte toepassingen van Linoply

Linoply is exterieur verlijmd en geschikt voor binnentoepassingen en binnenruimtes waar een hogere luchtvochtigheid heerst, zoals keukens en badkamers. Ook kan het beschut buiten toegepast worden, mits goed behandeld. Een veelgebruikte toepassing is:

  • Binnenafbouw

 

Unieke eigenschappen van Linoply

Linoply is relatief licht van gewicht. Het is vlak en stabiel plaatmateriaal waardoor het goed te bewerken is.

 

Plaats je bestelling Linoply eenvoudig online

Linoply nodig voor jouw project? Plaats dan je bestelling in onze webshop waar geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd. Heb je nog vragen over Linoply lichtgewicht multiplex of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op.