Linoply lichtgewicht multiplex

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
  1. Linoply light multiplex primed
    Linoply light multiplex primed
per pagina

Linoply lichtgewicht multiplex

Linoply lichtgewicht multiplex is geelwit van kleur en geproduceerd in Europa. Dit kwaliteitsproduct is een waardige vervanger voor het traditionele hardwood. Doordat Linoply lichtgewicht multiplex vlak en stabiel is, is het goed te bewerken. Frezen, schuren, zagen, boren en lijmen is allemaal mogelijk. Ook het schroefhoudend vermogen van Linoply is hoog. Voor ieder binnenproject is Linoply lichtgewicht multiplex geschikt. Dit materiaal is bij Leeuwerik verkrijgbaar in diverse diktes.

 

Veelgebruikte toepassingen van Linoply lichtgewicht multiplex

Linoply lichtgewicht multiplex is exterieur verlijmd. Het is geschikt voor binnentoepassingen en binnenruimtes waar een hogere luchtvochtigheid heerst, zoals badkamers en keukens. Ook kan het beschut buiten toegepast worden, mits goed behandeld. Een veelgebruikte toepassing is:

  • Binnenafbouw

 

Unieke eigenschappen van Linoply lichtgewicht multiplex

Linoply lichtgewicht multiplex is vlak en stabiel, waardoor het goed te bewerken is. Daarnaast is het relatief licht van gewicht.

 

Bestel Linoply lichtgewicht multiplex eenvoudig online

Voor het bestellen van Linoply lichtgewicht multiplex kun je uitstekend in onze webshop terecht. Indien op voorraad geldt: voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd. Heb je nog vragen over Linoply? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!