Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Linoply is onze nieuwste multiplexsoort. Het kwaliteitsproduct linoply is afkomstig uit de Franse bossen. Dit loofthoutfineer is een uitstekende vervanger voor Aziatisch hardwood.

Linoply als binnentoepassing

Linoply is exterieur verlijmd en enkel geschikt voor binnentoepassingen en vochtige ruimtes binnen, zoals keukens en badkamers. Linoply is vlak en stabiel en daardoor goed te bewerken. Frezen, boren, zagen, schuren en lijmen is geen enkel probleem voor deze multiplexsoort. Schroeven en spijkers kunnen zonder enkele moeite worden toegebracht. 

Maatschappelijk verantwoord

Gezien de steeds strenger wordende eisen is de milieuvriendelijke waarde zeer belangrijk. Linoply met Carb 2 certificaat komt volledig aan deze eisen tegemoet. Linoply is FSC® gecertificeerd en geschikt voor iedere binnenproject. 

Linoply - diktes en afmetingen

Linoply - diktes en afmetingen product variaties

Linoply multiplex, nieuwste multiplexsoort producten

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×