Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

MDF Medite, topper uit ons MDF assortiment

Mdf Medite is één van de toppers uit ons Mdf assortiment. Uniek aan Medite is dat het altijd uit dezelfde FSC®  'pine'houtsoorten wordt geproduceerd. Hierdoor heeft Medite een uniforme lichte kleur. Medite is uniek in zijn opbouw dankzij de meerlagen-techniek. 

Toepassen MDF Medite

De platen zijn bijzonder geschikt voor meubeltoepassingen en lakwerk. Dankzij de zeer fijne vezelstructuur heeft Medite een superieur oppervlak, direct geschikt om te lakken. MDF Medite is in vele  maten en kwaliteiten verkrijgbaar. Mdf Medite voldoet aan de CARB1 norm voor verlijming. 

Bekijk alle afmetingen 

Andere diktes en afmetingen op aanvraag.

Mdf Medite - 244 x 122 cm

Goed te weten

Acclimatiseren

Wanneer u platen toepast in een ruimte met een ander klimaat dan in de ruimte waar ze waren opgeslagen (bijv. nieuwbouw woning met een relatieve hoge luchtvochtigheid), dan moeten ze gedurende enige tijd in deze ruimte worden opgeslagen om te acclimatiseren.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×