De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Corian DeepColour Technology keukenbladCorian DeepColour Technology keukenblad

Corian® DeepColour technology

De Corian® DeepColour technology is een innovatie voor donkere Corian® designs. Deze technologie geeft de donkere decors een diepere, intensere en duurzamere donkere kleur en een verbeterde slijtvastheid. Zelfs horizontale toepassing van deze donkere decors is mogelijk! Decors die tot stand zijn gekomen met de Corian® DeepColour technology laten zich ook eenvoudiger thermovormen omdat er minder whitening optreedt en bieden betere (naad)afwerkingsmogelijkheden.

 

Corian DeepColour Technology keukenblad

 

Veelgebruikte toepassingen van Corian® DeepColour technology

Decors met de Corian® DeepColour technology kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Keukens
  • Keukenbladen
  • Spoelbakken
  • Balies
  • Badkamermeubels

 

Corian DeepColour Technology keuken

 

Bekijk de decors van Corian® DeepColour technology

Je herkent de decors met de Corian® DeepColour technology aan de term ‘Deep’ voor de decornaam. Bekijk de diepere en intensievere designs die ook geschikt zijn voor horizontale toepassingen. Heb je nog vragen over onze Corian® collectie of wil je meer weten over de bijzondere eigenschappen en bewerkingsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op.