Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Design wastafel voor iedere badkamer 

Een van de meest bepalende onderdelen in de badkamer is de wastafel. En dat weet ook DuPont Corian®. De Corian® wastafels bieden schoonheid, functionaliteit en duurzaamheid. Daarnaast is het innovatief materiaal vlekbestendig en eenvoudig in onderhoud. De wastafels kunnen naadloos verwerkt worden in het werkblad. Door het stijlvolle design kunnen de wastafels ook losstaand in de badkamer geplaatst worden. 

De DuPont™ Corian® wastafels zijn verkrijgbaar bij Leeuwerik in een breed scala  kleuren en stijlen. Maar standaard in de kleur Glacier White. Kortom de perfecte aanvulling op elk badkamerontwerp. 

Bekijk de verschillende wastafels

De elegante spoelbak voor in de keuken

Met de Corian® spoelbak geeft u elk keuken vanzelfsprekende elegantie. Corian® geeft ontwerpers de mogelijkheid om onderscheidende projecten uit te voeren. Keukenontwerpen waarin kleuren en structuren naadloos in elkaar overlopen. Met de Corian® spoelbak creeert u een harmonisch geheel van strakke lijnen. Het duurzame en niet-poreuze Corian® is niet alleen visueel aantrekkelijk maar het materiaal is ook eenvoudig in het onderhoud.  

De Corian® spoelbakken zijn standaard verkrijgbaar bij Leeuwerik in een breed scala aan kleuren en stijlen. Maar standaard in de kleur Glacier White. Ook bevat de Corian spoelbakken collectie items met een RVS bodem.  

Bekijk de verschillende spoelbakken

Verder naar de producten

Kenmerken van Corian wastafels en spoelbakken

  • Naadloos
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hygiënisch
  • Gecentreerde afvoer
  • Symetrisch omkeerbaar ontwerp
  • Een gemerkt, vlak afdekplaatje in Corian® voor de afvoer

Vraag meer informatie aan

Corian® wastafels en spoelbakken producten

Meer over solid surfaces

Solid surfaces hebben unieke bewerkingsmogelijkheden. De meest bijzondere is naadloos verlijmen waarbij verschillende elementen aan elkaar verbonden kunnen worden. Onder invloed van hitte kunnen de solid surface onderdelen vervormd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Meer over solid surfaces 

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×