De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Corian wastafel

21 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Corian wastafel badkamerCorian wastafel badkamer

Corian® wastafel

Een Corian® wastafel is een design wastafel voor iedere badkamer. Een van de meest bepalende onderdelen in de badkamer is de wastafel en daar speelt Corian® uitstekend op in. De Corian® wastafels bieden duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit. Het innovatieve materiaal is vlekbestendig en eenvoudig in onderhoud. Een Corian® wastafel kan naadloos verwerkt worden in het werkblad. Ook kunnen de wastafels als losstaand model in de badkamer geplaatst worden. In ons assortiment vind je Corian® wastafels in verschillende kleuren en stijlen. De standaard kleur is Glacier White, maar er zijn ook diverse andere designs mogelijk. Kortom de perfecte aanvulling op ieder badkamerontwerp.

 

Veelgebruikte toepassingen van een Corian® wastafel

Een Corian® wastafel kan toegepast worden in iedere badkamer.

 

Corian wastafelCorian wastafel

 

Unieke eigenschappen van een Corian® wastafel

Een Corian® wastafel heeft een symmetrisch omkeerbaar ontwerp en een gecentreerde afvoer. De wastafel kan als losstaande wastafel geplaatst worden of naadloos worden verwerkt in het werkblad. Een Corian® wastafel is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch.

 

Plaats je bestelling voor een Corian® wastafel online

In onze webshop kun je eenvoudig een Corian® wastafel bestellen. Geef je bestelling aan ons door en wij gaan voor je aan de slag. Heb je vooraf nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.