Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Stijlvolle vormgeving wordt in een interieur geïntroduceerd door Polyrey HPL. De Franse collectie staat bekend om stijlvolle en inspirerende kleuren gecombineerd met bijzondere structuren. Polyrey brengt een interieur naar het hoogste niveau van design met de perfectie interieuroplossing.

Actief bacteriedodende panelen met Sanitized behandeling

Wie om zijn gezondheid geeft, gaat voor Polyrey. Met de actief-bacteriedodende Sanitized® behandeling is Polyrey dé verantwoordelijke keuze. Door een behandeling op basis van zilver ionen worden bacteriën ingesloten en kunnen deze zich niet verder delen. 

Bijzondere steen- en textieldecoren

In de nieuwe collectie heeft Polyrey ruimte gemaakt voor unieke textiel- en steendecoren. Deze materialen komen tegemoet aan de nieuwste trends van Trendcompas. Bekijk de kleuren en vraag stalen aan in onze decorenzoeker.

Bekijk de fascinerende decoren

NIEUW! Polyrey Touch, Anti-fingerprint mét structuur

Een revolutie in matte oppervlakken. De bijzondere anti-fingerprint structuren van Touch werden voor het eerst gepresenteerd tijdens Architect@Work en verbaasden menig architect en designer. Een gelijnd effect en een steenstructuur gecombineerd met anti-fingerprint overlay brengt een nog nooit eerder vertoond oppervlak!

MEER OVER Polyrey Touch

Polyrey Monochrom, tot in de kern gekleurde panelen

Zwart en wit zijn tijdloos, maar enige variatie is soms gewenst. Voor een reis tussen schaduw en licht met de natuurelementen voor inspiratie is er Polyrey Monochrom. Zwarte, witte en grijze panelen gecombineerd met bijzonder structuren zorgen voor een elegante look in uw interieur.

MEER OVER MONOCHROM

Verder naar de producten

Polyrey HPL in kleurkoppeling met Panoprey

Combineer er in je ontwerp op los met de kleurkoppeling van Polyrey. 188 decoren van Polyrey zijn zowel in HPL als in Panoprey decorspaanplaat verkrijgbaar. 

MEER OVER PANOprey

Polyrey HPL eigenschappen:

  • Stevig en stootvast
  • Franse stijl en design
  • Meer dan 300 exclusieve decoren
  • Antibacteriële Sanitized® behandeling
Naar de decoren

Goed om te weten

Een gezonde toekomst voor houtproducten

Hout staat aan de basis van vrijwel alle producten uit het Leeuwerik assortiment. Een bijdrage leveren aan een goede en gezonde toekomst voor houtproducten staat dan ook hoog op onze prioriteitenlijst.

We kopen, waar mogelijk, altijd duurzaam plaatmateriaal in. Deze producten dragen een FSC® of PEFC keurmerk, waarmee de herkomst van het product tot de bron terug te herleiden is. Leeuwerik is zelf ook FSC® en PEFC gecertificeerd keten-lid.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×