De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Panoprey

Producten 1-24 van 190

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Panoprey

Panoprey is de stijlvolle collectie gemelamineerd plaatmateriaal van Polyrey. Deze collectie wordt gekenmerkt door de fleurige en zonnige decors in combinatie met bijzondere oppervlaktestructuren. De Franse ambiance is in deze collectie goed terug te zien. Voor ieder interieur heeft Panoprey het geschikte decor. Panoprey heeft twee decoratieve zijden en is verkrijgbaar in kleurkoppeling met Polyrey HPL. Je hebt bij Panoprey naast de uitgebreide decorcollectie keuze uit verschillende dragers, kwaliteiten (brandvertragend of vochtwerend) en diktes.

 

Veelgebruikte toepassingen van Panoprey

Panoprey is geschikt voor diverse toepassingen. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Meubels
  • Kasten
  • Keukens

 

Unieke eigenschappen van Panoprey

Alles van Polyrey, dus ook Panoprey, is standaard behandeld met een speciale antibacteriële Sanitized behandeling op basis van zilverionen. Deze speciale behandeling doodt 99,9% van de bacteriën waardoor Panoprey erg geschikt is voor toepassingen in openbare ruimtes (bijvoorbeeld ziekenhuizen, winkels en horecagelegenheden) en particuliere keukens.

 

Specialiteiten van Panoprey

Panoprey is verkrijgbaar in kleurkoppeling met Polyrey HPL en de collectie compactplaten. Hierdoor kunnen er binnen een interieur eenvoudig combinaties worden gemaakt tussen de verschillende collecties om eenheid in het ontwerp te realiseren.

 

Exclusief distributeur van Panoprey

Leeuwerik is exclusief distributeur van de gehele Polyrey collectie, waaronder het gemelamineerd plaatmateriaal van Panoprey. Om dit materiaal te bestellen, ga je naar onze webshop. Bekijk de verschillende mogelijkheden en plaats vervolgens eenvoudig je bestelling. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.