Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Polyrey Pur Métal

Polyrey Pur Métal is een collectie van 11 échte metalen oppervlakken op een HPL drager. Het reflecterende aluminium, koper, messing en goud krijgt hierdoor bijzondere en toegankelijke verticale toepassingsmogelijkheden.

Bekijk de Pur Métal oppervlakken

Polyrey Pur Métal, stralend in interieurtrends

Into the Groove met Polyrey 

De collectie van Polyrey past perfect in de nieuwste trends van 2019. Into the Groove gaat een flinke stap verder in het gebruik van (plaat)materialen om een fantasierijke sfeer te creëren. Blauw en Aqua kleuren en de metaldecoren uit de Polyrey collectie hebben een fris en koel effect op de sfeer. Meer weten? Vraag trendstalen aan of lees de trendblog!

VRAAG TRENDSTALEN AAN 

LEES DE TRENDBLOG


Moodboard van de nieuwste trend van TrendCompass door Monique van der Reijden

Black & Gold, wanneer zwart en goud elkaar ontmoeten

De nieuwste trend Black & Gold combineert nu metaaloppervlakken met bijzondere donkere fineersoorten. Polyrey Pur Metal past perfect in dit plaatje. De ontmoeting van échte metalen oppervlakken met bijzonder fineer is een revolutie in interieurbouw en daarmee een garantie voor een chique, stijlvolle aankleding. 

MEER OVER black and gold

Polyrey Pur Métal

Polyrey Pur Métal product variaties

Dikte Afmeting Naam Structuur
0,8/0,9 mm 305 x 122 cm Polyrey Pur Métal

Goed om te weten

Een gezonde toekomst voor houtproducten

Hout staat aan de basis van vrijwel alle producten uit het Leeuwerik assortiment. Een bijdrage leveren aan een goede en gezonde toekomst voor houtproducten staat dan ook hoog op onze prioriteitenlijst.

We kopen, waar mogelijk, altijd duurzaam plaatmateriaal in. Deze producten dragen een FSC® of PEFC keurmerk, waarmee de herkomst van het product tot de bron terug te herleiden is. Leeuwerik is zelf ook FSC® en PEFC gecertificeerd keten-lid.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×