Polyrey Pur metal

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Polyrey Pur Metal

Polyrey Pur Metal is een collectie van échte metalen oppervlakken op een rug van HPL. Het reflecterende aluminium, koper, messing en goud krijgt hierdoor bijzondere en toegankelijke toepassingsmogelijkheden. Polyrey Pur Metal is de ideale collectie om hoogwaardige concepten tot hun recht te laten komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan exclusieve interieurs, hotels etc. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse bijzondere metalen oppervlakken die gecombineerd kunnen worden met vier verschillende structuren.

 

Veelgebruikte toepassingen van Polyrey Pur Metal

Polyrey Pur Metal is geschikt voor verticaal gebruik. Het wordt vaak toegepast om accenten in het interieur te creëren. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Meubels
  • Kasten
  • Deuren

 

Unieke eigenschappen van Polyrey Pur Metal

Polyrey Pur Metal geeft metalen oppervlakken zoals aluminium, messing, koper en goud bijzondere toepassingsmogelijkheden. De perfecte collectie om hoogwaardige interieurs te realiseren.

 

Bestel Polyrey Pur Metal eenvoudig online

Wil je ook ontwerpen met de échte metalen oppervlakken uit de Polyrey Pur Metal collectie? Bekijk dan in onze webshop de diverse decors waarna je deze eenvoudig online bestelt. Mocht je nog vragen hebben over deze Polyrey collectie, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.