Corian Design Studio
Corian Design Studio

Corian Design Studio


Wanneer je op zoek bent naar elegante en inspirerende designs, ben je van harte welkom in de Corian® Design Studio van Leeuwerik. Deze studio staat volledig in het teken van het originele en kwalitatief beste solid surface merk op de markt: Corian®. Wij zijn exclusief distributeur van dit materiaal dat inspirerende designs combineert met unieke bewerkingsmogelijkheden. De Corian® Design Studio is de plek om alles over dit prachtige materiaal te ontdekken. Maak snel een afspraak en laat je verbazen door de mogelijkheden van Corian®.

 

                        

 

Inspirerende designs

Corian® brengt stijl en klasse van het hoogste niveau. De decorcollectie biedt de mooiste designs onder andere geïnspireerd op marmer, natuursteen, terrazzo optieken en beton. Een aantal decors zijn zelfs lichtdoorlatend! Bezoek de Corian® Design Studio en laat je verrassen door de vele elegante designs.

Corian Design StudioCorian Design Studio

Corian Design StudioCorian Design Studio

Ontdek de unieke bewerkingsmogelijkheden

Naast de bijzondere designs staat Corian® bekend om de unieke bewerkingsmogelijkheden. Een van de meest bijzondere is het naadloos verlijmen. Verschillende delen kunnen haast naadloos aan elkaar verbonden worden dankzij de unieke samenstelling van Corian®. Daarnaast is het schuren en polijsten een van de belangrijkste bewerkingsmogelijkheden van Corian®. Zo kan een diepkleur effect worden meegegeven en uiteindelijk een glansgraad die je zelf bepaalt. Wij laten je de mogelijkheden graag zien!


Creëer architectonische vormen

Thermovormen is een andere bewerkingsmogelijkheid van Corian®. Dit betekent dat Corian® onder invloed van hitte gebogen kan worden. Met deze bewerkingsmogelijkheid kun je allerlei architectonische vormen maken. Denk bijvoorbeeld aan driedimensionale balies, maar ook aan wastafels en spoelbakken.

Corian Design StudioCorian Design Studio

Corian Design StudioCorian Design Studio

Vergelijk de verschillende designs van Corian®

In de Corian® Design Studio heb je alles bij de hand om het geschikte design van Corian® uit te kiezen. Met de stalen en brochures wordt het maken van je keuze een stuk eenvoudiger.


Persoonlijke begeleiding in het kiezen van Corian®

Als exclusief distributeur van Corian® hebben we veel kennis over dit solid surface merk. We vertellen je graag alles over de unieke bewerkingsmogelijkheden en de inspirerende designs van Corian®. We helpen je met persoonlijke begeleiding graag bij het maken van je keuze.

Corian Design StudioCorian Design Studio