Topan

     

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Topan

MDF Topan is een MDF geproduceerd uit een mix van zachthout en loofhout. Deze mix van houtsoorten wordt gecombineerd met een hoge densiteit. Dankzij deze combinatie is het plaatmateriaal homogeen van opbouw en zeer geschikt voor lak- en diepfreesbewerkingen. Een ideale plaat voor diverse interieurtoepassingen, zoals meubilair. Wanneer je voor Topan kiest, maak je een duurzame keuze. Het materiaal is namelijk 100% PEFC gecertificeerd.

 

Veelgebruikte toepassingen van Topan

Enkele veelgebruikte toepassingen van MDF Topan zijn:

  • Meubels
  • Kasten
  • Keukens
  • Aftimmering
  • Deuren
  • Tafels

 

Unieke eigenschappen van Topan

Topan heeft een zeer homogene opbouw. Dankzij deze opbouw is het geschikt voor lak- en diepfreesbewerkingen.

 

Topan specialiteiten

Bij Leeuwerik is MDF Topan verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes. Daarnaast is dit MDF ook in een vochtwerende variant beschikbaar. Ook bieden we MDF Topan met lakdraagfolie GF02 aan. Dit MDF is aan twee zijden voorzien van een gladde witte melamine coating. Dit garandeert een schitterend lak resultaat.  

 

MDF Topan met lakdraagfolie GF02 project schoolbusMDF Topan met lakdraagfolie GF02 project schoolbus

 

MDF Topan online bestellen

MDF Topan kun je eenvoudig in onze webshop bestellen. Plaats jij je bestelling op werkdagen voor 17:00 uur? Dan komen wij het plaatmateriaal de volgende werkdag met eigen Leeuwerik trucks al leveren. Ook kunnen wij jouw voorraad opslaan en uitleveren op afroep. Onze uitdaging is om jouw materialen precies op tijd aan te leveren zodat jij opslagkosten bespaart.