Nordus

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Nordus fineerband Clean spruce
  Nordus fineerband Clean spruce
  Vanaf € 109,73
 2. Nordus fineerband Honey pine
  Nordus fineerband Honey pine
  Vanaf € 83,29
 3. Nordus fineerband Snow birch
  Nordus fineerband Snow birch
  Vanaf € 73,94
 4. Nordus fineerband Spring larch
  Nordus fineerband Spring larch
  Vanaf € 109,73
 5. Nordus fineerband Vivid spruce
  Nordus fineerband Vivid spruce
  Vanaf € 109,73
 6. Nordus fineerband Wild pine
  Nordus fineerband Wild pine
  Vanaf € 109,73
 7. Nordus fineerband Winter larch
  Nordus fineerband Winter larch
  Vanaf € 155,15
per pagina

Nørdus

Nørdus is hét fineer voor liefhebbers van Scandinavisch design. De Nørdus collectie speelt in op de hedendaagse trends van Scandinavische en modernistische interieurvormgeving. Nørdus heeft acht designs die aanzetten tot creativiteit. Bij iedere houtsoort zijn verschillende afwerkingen met lak, beits en olie ontwikkeld. Daarmee is Nørdus volledig naar eigen voorkeur te kleuren. Voor de Nørdus collectie wordt alleen het beste naald- en berkenhout gebruikt. Dit wordt gesneden tot 0,6 of 1,5 mm. Vervolgens krijgt het nog een oppervlaktebewerking (lak, beits of olie) waardoor het een kwalitatief hoogwaardig product wordt.

 

Veelgebruikte toepassingen van Nørdus

Enkele veelgebruikte toepassingen van Nørdus zijn:

 • Keukens
 • Meubels
 • Tafels
 • Kasten
 • Wanden

 

 

Unieke eigenschappen van Nørdus

Nørdus fineer zet aan tot creativiteit. Het fineer is geproduceerd met het oog op diverse afwerkingen. Er zijn vele mogelijkheden om het af te werken met lak, beits en olie. Oneindig veel mogelijkheden waardoor jij het decor van jouw wensen kunt laten ontwikkelen. Nørdus is bij Leeuwerik verkrijgbaar als gefineerd plaatmateriaal, flexfineer en fineerband.

 

Bekijk de Nørdus collectie op groot formaat

Wil je de Nørdus collectie op groot formaat zien? Dan nodigen wij je graag uit in onze Fineerstudio 'The Veneer', wat het inspiratiecentrum is voor architecten en ontwerpers. Vele houtsoorten zijn in deze studio op groot formaat te aanschouwen. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte fineerlook. Weet je al welke look geschikt is voor jouw project? Dan kun je uitstekend terecht in onze webshop.