Acofelt akoestisch vilt plaat

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

 

Acofelt akoestisch vilt plaat

Met een Acofelt akoestische vilt plaat kies je voor het meest duurzame PET-vilt op de markt. Acofelt is een collectie gerecycled akoestisch vilt en biedt veel mogelijkheden om iedere ruimte duurzaam en stijlvol in te richten met een goede akoestiek. Een Acofelt akoestische vilt plaat is voor een groot deel gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Het bevat geen chemische componenten, is zeer milieuvriendelijk en 100% recyclebaar. Ook is deze vilt plaat temperatuurbestendig (-30 tot 120 °C) en heeft het een brandklasse B (EN 13501-1). De Premium lijn van Acofelt biedt 11 mooie kleuren die allemaal in Europa gemaakt worden. Met dit vilt kun je akoestische plafondplaten, geluiddempende scheidingswanden en akoestische wandpanelen realiseren. Deze panelen zijn volledig naar wens te maken met opties zoals (contour) snijden en digitale bedrukkingen.

 

Veelgebruikte toepassingen van een Acofelt akoestische vilt plaat

Enkele veelgebruikte toepassingen van een Acofelt akoestische vilt plaat zijn:

  • Wandafwerking
  • Akoestische elementen
  • Plafonddecoratie
  • Scheidingspanelen
     

Unieke eigenschappen van een Acofelt akoestische vilt plaat

Een Acofelt akoestische vilt plaat heeft uitstekende akoestische eigenschappen, het is zowel dempend als absorberend. Het vilt bevat geen chemische componenten en de samenstelling is gemaakt van polyestervezels, wat grotendeels uit gerecyclede PET zoals flessen, jassen en maaltijdverpakkingen bestaat. Bovendien is Acofelt eenvoudig te verwerken, bestand tegen rot, schimmel en mijt en temperatuurbestendig (-30 tot 120 °C).

 
Acofelt akoestische vilt plaat specialiteiten

Met de Premium lijn van Acofelt kies je voor een duurzame akoestische vilt plaat. De Premium lijn wordt geproduceerd in Europa. Je hebt met deze collectie de keuze uit 11 mooie kleuren.

 

Bestel een Acofelt akoestische vilt plaat online

Een Acofelt akoestische vilt plaat bestel je gemakkelijk in onze webshop. Kies je favoriete decor en plaats vervolgens eenvoudig je bestelling. Indien op voorraad geldt onze snelle leverbelofte: voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis. Wil je graag eerst meer informatie ontvangen over dit unieke product? Neem dan contact met ons op.