In verband met een landelijke telefoonstoring zijn wij op dit moment moeilijk bereikbaar op onze vaste telefoonnummers. Stuur bij voorkeur een e-mail naar verkoop@leeuwerik.nl. In dringende gevallen kunt u bellen op de volgende mobiele nummers: 06-33132156 (Eindhoven) of 06-14269025 (Hoevelaken). Excuses voor het ongemak.

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Alfa Altholz

             

Alfa Altholz

Voor de massieve panelen uit de Alfa Altholz collectie wordt massief oud hout gebruikt voor nieuwe interieurtoepassingen. Alfa Altholz is een bijzondere variant van vuren- en eikenhout. Elk stuk hout is uniek van vorm, structuur en kleur en straalt authenticiteit uit. Oud hout wordt weer ontdekt als “nieuw” en is zeer mooi materiaal voor interieurtoepassingen. Alfa Altholz is bij Leeuwerik verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en in drie varianten: vuren "sonnenverbrannt grau", vuren gerookt "maschinell gehackt" en eiken "maschinell gehackt".  

 

Veelgebruikte toepassingen van Alfa Altholz

Veelgebruikte toepassingen van Alfa Altholz zijn:

  • Kasten
  • Tafelbladen
  • Meubels
  • Werkbladen
  • Deuren
  • Wanden

 

Unieke eigenschappen van Alfa Altholz

Alfa Altholz is door en door van hout. Alle massieve panelen uit deze collectie zijn uniek van structuur, kleur en vorm.

 

Plaats je bestelling voor Alfa Altholz eenvoudig online

Wil je het bijzondere oude hout uit de Alfa Altholz collectie toepassingen in jouw project? Of wil je vooraf graag meer informatie over onze Alfa collectie ontvangen? Neem dan contact op met onze productspecialisten zij helpen je graag verder!