De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Alfa

         

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Alfa massief houten tafelAlfa massief houten tafel

Alfa

In ons decoratieve assortiment vind je de stijlvolle producten en collecties van Alfa. De 3-laags kruislings opgebouwde massieve panelen van Alfa hebben een speciaal productieproces gehad, wat geresulteerd heeft in de bijzondere eigenschap dat de Alfa panelen niet kromtrekken, mits ze verwerkt worden volgens de verwerkingsvoorschriften. Je hebt de keuze uit massief houten panelen met doorgaande of met vingerlas lamel. Beide varianten kennen een unieke uitstraling en tillen ieder interieur naar een hoger niveau. Naast de Alfa massieve houtpanelen bieden wij ook Alfa massief houten wandbekleding aan.

 

Veelgebruikte toepassingen van Alfa

Alfa massieve panelen zijn geschikt voor een groot aantal toepassingen zoals:

  • Kasten
  • Tafelbladen
  • Meubels
  • Werkbladen

Alfa massief houden wandbekleding is in ieder interieur toe te passen.

 

Alfa massief hout Alfa massief hout

 

Unieke eigenschappen van Alfa

De massieve panelen van Alfa zijn door en door natuurlijk materiaal en hebben de bijzondere eigenschap dat ze niet kromtrekken, mits verwerkt volgens de verwerkingsvoorschriften. Vraag onze productspecialisten naar de bijzondere specificaties van Alfa.

 

Specialiteiten van Alfa

Voor Alfa massieve panelen bieden wij je de keuze uit verschillende collecties. Kies je voor Alfa Altholz, massief oud hout dat authenticiteit uitstraalt? Alfa Obstholzarten, dat de levensechte structuren van fruitbomen toont? Voor het karaktervolle eiken Alfa Pure Style? Of kies je ervoor om Alfa te bestellen als toplaag, ook wel “profideck” genoemd? Het is allemaal mogelijk met het ruime aanbod Alfa producten van Leeuwerik. Voor Alfa massief houten wandbekleding is er de collectie Alfa Waldkante. Met een unieke oppervlaktestructuur uit massief hout zorgt deze collectie voor een verbazingwekkend effect in ieder interieur. Deze collectie is leverbaar in drie houtsoorten: eiken, noten en elzen.

 

Alfa massief hout Alfa massief hout

 

Plaats jouw bestelling Alfa producten eenvoudig online

Heb je alle informatie over de verschillende collecties en producten van Alfa gelezen en de keuze gemaakt welke geschikt is voor jouw project? Of wil je vooraf graag meer informatie over onze Alfa collecties ontvangen? Neem dan contact op met onze productspecialisten zij helpen je graag verder!