Arauco radiata pine

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Arauco Radiata pine

Arauco Radiata pine multiplex is lichtgeel van kleur en wordt ook wel Chili pine multiplex genoemd. Dit multiplex is een houtsoort met gunstige eigenschappen en afkomstig van Chileense houtplantages. Arauco Radiata pine is relatief licht van gewicht, sterk, stabiel en vlak, makkelijk te verwerken, FSC gecertificeerd en het heeft een lange vezel. In het constructieve assortiment van Leeuwerik vind je dit multiplex in diverse diktes, kwaliteiten en uitvoeringen.

 

Veelgebruikte toepassingen van Arauco Radiata pine

Arauco Radiata pine multiplex is exterieur verlijmd, maar voornamelijk geschikt voor binnentoepassingen en beschut buiten. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • (Platte) daken
  • Dragende vloeren
  • Verpakkingen (beschut buiten)
  • Wanden

 

Arauco Radiata pine multiplex 

Unieke eigenschappen van Arauco Radiata pine

Arauco Radiata pine is relatief licht in gewicht, zeer sterk en het heeft een lange vezel. Bij Leeuwerik vind je dit multiplex in diverse kwaliteiten, waar Arauco floor er een van is. Deze kwaliteit met tand en groef aan lange zijden is geschikt voor vloeren.

 

Arauco Radiata pine nodig voor jouw project?

Voor het bestellen van Arauco Radiata pine ga je naar onze webshop, waar je eenvoudig en snel je bestelling plaatst. Indien op voorraad geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze productspecialisten, we helpen je graag.