Arauco

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Arauco radiata pine chili pine plaatmateriaal en detailArauco radiata pine chili pine plaatmateriaal en detail

Arauco

Het Radiata pine multiplex in ons assortiment is afkomstig van de Chileense fabrikant Arauco. Radiata pine multiplex, ook wel Chili pine genoemd, komt van Chileense houtplantages, is lichtgeel van kleur en heeft gunstige eigenschappen. Zo is het relatief licht van gewicht, sterk, vlak, stabiel, eenvoudig te bewerken en heeft het een lange vezel. Radiata pine van Arauco is bij Leeuwerik in diverse kwaliteiten, diktes en uitvoeringen te verkrijgen.

 

Veelgebruikte toepassingen van Radiata pine van Arauco

Radiata pine van Arauco is exterieur verlijmd. Maar het is voornamelijk geschikt voor binnentoepassingen en beschut buiten. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • (Platte) daken
  • Dragende vloeren
  • Verpakkingen (beschut buiten)
  • Wanden

 

Arauco Radiata pine multiplex  

Unieke eigenschappen van Radiata pine van Arauco

Radiata pine multiplex afkomstig van Arauco heeft een lange vezel, is relatief licht in gewicht en zeer sterk. Dit materiaal is bij Leeuwerik verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, waaronder Arauco floor met tand en groef aan lange zijden. Deze kwaliteit is geschikt voor vloeren.

 

Online Radiata pine multiplex van Arauco bestellen

Heb je Arauco Radiata pine multiplex nodig voor jouw project? In onze webshop zie je in een duidelijk overzicht alle mogelijkheden en plaats je eenvoudig je bestelling. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, betekent (indien op voorraad) de volgende werkdag al geleverd.