Arpa Fenix NTA

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Arpa FENIX NTA toepassingArpa FENIX NTA toepassing

Arpa FENIX NTA

Arpa FENIX NTA is een uniek product in de markt. Arpa FENIX NTA is een collectie met prachtige metaal-, aluminium- en gouddecors die zowel horizontaal als verticaal toegepast kunnen worden, wat dit materiaal bijzonder maakt. Dat Arpa FENIX NTA horizontaal toegepast kan worden, komt door de nanotechnologie die in het oppervlak verwerkt is. Normaal gesproken is een metaaloppervlak zeer gevoelig voor krassen. Nanotechnologie gaat dit tegen. In het oppervlak zitten deeltjes die door wrijving weer hun oorspronkelijke stand terugnemen. Hierdoor kunnen hele fijne gebruikskrasjes met een wonderspons of een halfvochtige doek en een strijkijzer weggepoetst worden. Daarnaast zijn er nog meerdere eigenschappen die Arpa FENIX NTA bijzonder materiaal maken. Het is extreem mat, geeft een zijdezacht gevoel en vingerafdrukken maken geen schijn van kans.

 

Veelgebruikte toepassingen van Arpa FENIX NTA

Enkele veelgebruikte toepassingen van Arpa FENIX NTA zijn:

  • Keukens
  • Badkamermeubilair
  • Meubilair

Het is uitstekend materiaal om een onderdeel van het meubel te benadrukken.

 

Unieke eigenschappen van Arpa FENIX NTA

Doordat het oppervlak van Arpa FENIX NTA voorzien is van nanotechniek, zijn deze prachtige metaal-, aluminium- en gouddecors zowel horizontaal als verticaal toe te passen. Hele fijne gebruikskrasjes kunnen worden weggepoetst. Het Italiaanse design van Arpa FENIX is ook in deze decors van Arpa FENIX NTA uitstekend terug te zien.

 

Arpa FENIX NTA toepassingArpa FENIX NTA toepassing

 

Bestel Arpa FENIX NTA eenvoudig online

Overtuigd van de decors van Arpa FENIX NTA? Bekijk in onze webshop de verschillende decors en bestel het decor dat het beste bij jouw project past. Heb je vooraf nog vragen over dit materiaal? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.