Arpa Fenix

          

Producten 1-24 van 85

Van laag naar hoog sorteren
  1. Fenix NTM 0720
    Fenix NTM 0720
Pagina
per pagina
Fenix NTM Fenix NTM

Arpa FENIX

Met Arpa FENIX heb je innovatief materiaal in handen. Dit materiaal heeft niet alleen een mooie uitstraling, maar is ook uniek dankzij de eigenschappen. Die eigenschappen heeft Arpa FENIX te danken aan de exclusieve toplaag. De toplaag is voorzien van nanotechnologie, wat ervoor zorgt dat het oppervlak zijdezacht aanvoelt. Het oppervlak is extreem mat en reflecteert niet, waardoor de kleur nooit wegvalt. Een ander voordeel is dat vingerafdrukken geen schijn van kans maken. Door de unieke technologie is Arpa FENIX zelfherstellend en makkelijk schoon te maken. Gebruikskrasjes zijn weg te werken met een halfvochtige doek en een strijkijzer. Zo kun je het oppervlak jarenlang mooi houden. Het oppervlak van Arpa FENIX is het meest gesloten oppervlak in ons decoratieve assortiment. Hierdoor kunnen bacteriën zich niet vestigen en is Arpa FENIX eenvoudig schoon te houden.

 

Arpa FENIX is CO2-neutraal!

Dit betekent dat Arpa FENIX zal bijdragen aan de reductie van uitgestoten CO2 in de atmosfeer door middel van koolstofcompensatieprojecten. De geselecteerde projecten voor het afvangen van koolstof zijn afvalenergievoorzieningen waarbij het methaangas dat vrijkomt uit stortplaatsen wordt gebruikt voor het genereren van elektriciteit. Om deze CO2-neutraliteit te bereiken, zijn alle koolstofemissies gekwantificeerd gedurende de levenscyclus van het FENIX materiaal die zijn uitgestoten in de atmosfeer. Deze CO2 voetafdruk is gecertificeerd door een onafhankelijke partij. Het bereiken van deze CO2-neutraliteit door FENIX past uitstekend in het duurzame beleid dat wij bij Leeuwerik voeren. Bekijk hieronder de video!

 

FENIX is nu CO2-neutraal

 

Veelgebruikte toepassingen van Arpa FENIX

Enkele veelgebruikte toepassingen van Arpa FENIX zijn:

  • Keukens
  • Tafels
  • Meubilair
  • Balies
  • Kasten

 

Fenix NTM Fenix NTM

 

Unieke eigenschappen van Arpa FENIX

Dankzij de toplaag die voorzien is van nanotechniek, heeft Arpa FENIX een aantal unieke eigenschappen. Zo voelt het matte oppervlak zijdezacht aan, maken vingerafdrukken geen schijn van kans en reflecteert het niet. Door deze technologie is Arpa FENIX zelfherstellend en makkelijk schoon te maken. Gebruikskrasjes zijn weg te werken met een halfvochtige doek en een strijkijzer. Bekijk hieronder een video waarin de unieke eigenschappen van Arpa FENIX worden gepresenteerd:

 

De bijzondere eigenschappen van FENIX

 

Arpa FENIX specialiteiten

Arpa FENIX is verkrijgbaar op dragers van HPL, als compactplaat en als backingboard. Uiteraard hebben wij ook bijpassende kantenband in huis. Arpa FENIX is in verschillende decoren verkrijgbaar die verdeeld zijn over de volgende collecties: Arpa FENIX NTM en Arpa FENIX NTA. Wanneer je kiest voor het stijlvolle Arpa FENIX NTM, ben je er zeker van dat het interieur een exclusieve matte uitstraling krijgt. Naast unikleuren uit deze collectie bieden wij ook bijzondere metaaldecoren uit de Arpa FENIX NTA collectie aan. Daarnaast bieden we de duurzaamheidstechnologie Arpa FENIX NTM Bloom aan. Deze technologie is verkrijgbaar in een aantal matte decoren.

 
Bestel Arpa FENIX eenvoudig online

Ben je overtuigd geraakt van de bijzondere decoren en unieke eigenschappen van Arpa FENIX? Dan kun je snel en eenvoudig in onze webshop terecht. Wanneer jij je bestelling voor 17:00 uur plaatst, komen wij de producten de volgende werkdag al leveren.

 

Hoe maak je Arpa FENIX schoon?

Ontdek hoe makkelijk het is om Arpa FENIX op een juiste manier schoon te maken. Bekijk onderstaande video of bekijk de reinigingsrichtlijnen.

 

Hoe maar je Arpa FENIX schoon?

     

Projecten met Arpa FENIX