Arpa Fenix NTM

Producten 1-24 van 52

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
Arpa FENIX NTM barista meubel Arpa FENIX NTM barista meubel

Arpa FENIX NTM

Met Arpa FENIX NTM heb je zeer innovatief materiaal in handen. Arpa FENIX NTM is zowel geschikt voor horizontale als verticale toepassingen. Dit materiaal heeft een aantal unieke eigenschappen dankzij het oppervlak, dat voorzien is van nanotechnologie. Het oppervlak is extreem gesloten, waardoor bacteriën geen kans hebben om zich te vestigen. Daarnaast reflecteert het oppervlak niet en heeft het een zijdezacht gevoel. Vingerafdrukken zijn op dit materiaal niet zichtbaar. Arpa FENIX NTM is daarnaast zelfherstellend en eenvoudig schoon te maken. Gebruikskrasjes kun je wegpoetsen met een vochtige doek en een strijkijzer of door wrijving te creëren met een wonderspons.

 

Veelgebruikte toepassingen van Arpa FENIX NTM

Enkele veelgebruikte toepassingen van Arpa FENIX NTM zijn:

  • Keukens
  • Tafels
  • Meubilair
  • Balies
  • Kasten

 

Arpa FENIX NTM tafels

 

Unieke eigenschappen van Arpa FENIX NTM

Arpa FENIX NTM heeft een groot aantal unieke eigenschappen dankzij het oppervlak dat voorzien is van nanotechnologie. Zo is het oppervlak extreem gesloten, waardoor bacteriën zich niet kunnen vestigen. Daarnaast is Arpa FENIX NTM zelfherstellend en gemakkelijk schoon te maken.

 

Arpa FENIX NTM specialiteiten

Arpa FENIX NTM is verkrijgbaar in meer dan 20 stijlvolle decors. Arpa FENIX NTM is een merk van het Italiaanse Arpa Industriale en die Italiaanse finesse is terug te zien in de decors. Wie voor deze decors kiest, is er zeker van dat het interieur een exclusieve stijl krijgt.

 

Bestel Arpa FENIX NTM in de webshop

Wil je Arpa FENIX NTM toepassen in jouw project? Bekijk dan eens de verschillende stijlvolle decors in onze webshop en plaats vervolgens eenvoudig je bestelling. Heb je nog vragen over de collectie van Arpa FENIX? Neem dan gerust contact met ons op.