Arpa Fenix HPL

Producten 1-24 van 31

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
Arpa FENIX HPL keukenArpa FENIX HPL keuken

Arpa FENIX HPL

Arpa FENIX HPL is zeer innovatief materiaal. Niet alleen de exclusieve matte uitstraling maakt Arpa FENIX HPL bijzonder. Dit materiaal is ook uniek dankzij de eigenschappen die het te danken heeft aan het exclusieve oppervlak. Het oppervlak is voorzien van nanotechnologie, wat ervoor zorgt dat het oppervlak van Arpa FENIX HPL extreem gesloten is. Bacteriën hebben geen kans om zich in het oppervlak te vestigen. Het oppervlak reflecteert niet, is extreem mat en heeft een zijdezacht gevoel. De kleur valt nooit weg en vingerafdrukken zijn niet zichtbaar. Daarnaast is Arpa FENIX HPL zelfherstellend en eenvoudig schoon te maken. Met een vochtige doek en een strijkijzer of door wrijving te creëren met een wonderspons zijn gebruikskrasjes weg te poetsen.

 

Veelgebruikte toepassingen van Arpa FENIX HPL

Enkele veelgebruikte horizontale en verticale toepassingen van Arpa FENIX HPL zijn:

  • Keukens
  • Tafels
  • Meubilair
  • Balies
  • Kasten

 

Arpa FENIX HPL kasten

 

Unieke eigenschappen van Arpa FENIX HPL

Het oppervlak van Arpa FENIX HPL is voorzien van nanotechnologie, waardoor dit materiaal enkele unieke eigenschappen heeft. Het oppervlak is extreem gesloten, waardoor bacteriën geen kans hebben om zich in het oppervlak te vestigen. Daarnaast is Arpa FENIX HPL zelfherstellend en eenvoudig schoon te maken.

 

Arpa FENIX HPL specialiteiten

Arpa FENIX HPL is verkrijgbaar in 20 stijlvolle decors. Alle decors hebben een matte uitstraling. Wie voor Arpa FENIX kiest, is er zeker van dat het interieur een exclusieve uitstraling krijgt.

 

Bestel Arpa FENIX HPL eenvoudig online

Wil je de exclusieve uitstraling van Arpa FENIX HPL toepassen? Bekijk dan eens onze webshop waar je ieder gewenst decor eenvoudig online kunt bestellen. Als je vooraf meer informatie wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.