Arpa Bloom

Producten 1-24 van 36

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
Arpa Bloom decorsArpa Bloom decors

Arpa BLOOM

Arpa BLOOM is een milieuvriendelijke productietechniek ontwikkeld door Arpa Industriale. Om Arpa BLOOM te produceren, worden er minder chemicaliën gebruikt. BLOOM is een op lignine gebaseerde technologie die ontwikkeld is om het gebruik van natuurlijke materialen in de kern van de decors van Arpa te verhogen. Lignine is een natuurlijk polymeer dat houtvezels bindt. Lignine is na cellulose het meest voorkomende organische materiaal op aarde. Deze technologie zoals verwerkt in de kern van Arpa BLOOM vermindert de CO2 uitstoot met 46%, de watervoetafdruk met 28%, de hoeveelheid fenol met 50% en de primaire energievraag met 38%. Zoek je naar producten die milieuvriendelijker geproduceerd worden? Dan is de BLOOM productietechniek de juiste keuze. Arpa BLOOM is in een aantal bijzondere decors verkrijgbaar.

 

Arpa BLOOMArpa BLOOM

 

Veelgebruikte toepassingen van Arpa BLOOM

Arpa BLOOM kan op dezelfde manier worden toegepast als de HPL collectie van Arpa. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Keukenbladen
  • Tafels
  • Meubilair
  • Kasten
  • Deuren

 

Online Arpa BLOOM bestellen

Voor het bestellen van het duurzame Arpa BLOOM kun je uitstekend in onze webshop terecht. Plaats eenvoudig je bestelling en wij gaan voor je aan de slag. Mocht je nog vragen hebben of graag advies ontvangen bij het maken van je keuze, neem dan contact op. Wij helpen je graag!