Corian plaat

Producten 1-24 van 90

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
Corian plaat keukenbladCorian plaat keukenblad

Corian® plaat

Platen van Corian® zijn een garantie voor een stijlvol interieur. Corian® is het originele en kwalitatief beste solid surface merk op de markt en staat bekend om de stijlvolle designs en de unieke bewerkingsmogelijkheden. Corian® is massief, homogeen en het bevat geen poriën. Vuil en voedsel  kunnen niet in het oppervlak trekken en het oppervlak is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Corian® is een duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch product, waardoor Corian® platen vaak worden toegepast in omgevingen waar hygiënische oppervlakken vereist zijn.

 

Veelgebruikte toepassingen van een Corian® plaat

Enkele veelgebruikte toepassingen van een Corian® plaat zijn:

  • Keukens
  • Keukenbladen

 

Corian plaat voor keukenbladCorian plaat voor keukenblad

 

Unieke eigenschappen van een Corian® plaat

Een Corian® plaat staat naast de unieke designs bekend om de bijzondere verwerkingsmogelijkheden. Een van de meest bijzondere is het naadloos verlijmen, waardoor het lijkt of het product uit één geheel bestaat. Een andere bewerkingsmogelijkheid is thermovormen, wat betekent dat Corian® onder invloed van hitte gebogen kan worden. Door het materiaal in een mal vast te zetten, zal de Corian® plaat deze vorm vasthouden.

 

Specialiteiten van Corian® platen

Corian® is altijd innoverend en biedt een uitgebreide collectie vol elegante en inspirerende designs voor platen. Voor iedere stijl heeft Corian® de geschikte plaat. Bijzondere unikleuren worden afgewisseld met decors geïnspireerd op natuursteen en beton. Een aantal designs van Corian® zijn zelfs lichtdoorlatend.

 

Bestel Corian® platen eenvoudig online

De platen van Corian® zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Heb je het geschikte design gevonden? Plaats dan eenvoudig je bestelling in onze webshop. Wanneer je het plaatmateriaal op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, komen wij je bestelling indien op voorraad de volgende werkdag al leveren.