Corian spoelbak

19 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Corian spoelbak Corian spoelbak

Corian® spoelbak

Met een Corian® spoelbak geef je elke keuken een elegante sfeer. Wij zijn exclusief distributeur van dit originele en kwalitatief beste solid surface merk op de markt. Corian® biedt ontwerpers de mogelijkheid om onderscheidende projecten uit te voeren. In de keuken is een spoelbak een belangrijk onderdeel en daar speelt Corian® uitstekend op in. Met een Corian® spoelbak creëer je een harmonisch geheel van strakke lijnen. Het duurzame en niet-poreuze Corian® is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar de spoelbak is ook eenvoudig in onderhoud. De spoelbakken zijn bij ons verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen. Het design Glacier White is standaard. Ook bevat de Corian® spoelbakken collectie uitvoeringen met een RVS bodem.

 

Veelgebruikte toepassingen van een Corian® spoelbak

In iedere keuken kan een Corian® spoelbak worden toegepast.

 

Corian spoelbak Corian spoelbak

 

Unieke eigenschappen van een Corian® spoelbak

Een Corian® spoelbak heeft verschillende unieke kenmerken. Zo is de spoelbak onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en naadloos. Het heeft een symmetrisch omkeerbaar ontwerp, een gemerkt vlak afdekplaatje in Corian® voor de afvoer en een gecentreerde afvoer.

 

Online een Corian® spoelbak bestellen

Een Corian® spoelbak bestel je eenvoudig en snel online. Bekijk de verschillende mogelijkheden en plaats je bestelling. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden ze graag.