In verband met een landelijke telefoonstoring zijn wij op dit moment moeilijk bereikbaar op onze vaste telefoonnummers. Stuur bij voorkeur een e-mail naar verkoop@leeuwerik.nl. In dringende gevallen kunt u bellen op de volgende mobiele nummers: 06-33132156 (Eindhoven) of 06-14269025 (Hoevelaken). Excuses voor het ongemak.

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Decoroll

Geen webshopproducten gevonden, neem contact met ons op voor meer informatie.

Decoroll

Met Decoroll zorg je ervoor dat jouw fineermeubel op een professionele en mooie manier wordt afgewerkt. Decoroll is de collectie fineerband van Decospan. Deze fineerbanden zijn met vlies versterkt, geschuurd en niet voorgelijmd. Decoroll is een garantie voor een verfijnde afwerking.

 

Bestel Decoroll eenvoudig online

Voor de randafwerking van jouw fineermeubel hebben wij met Decoroll het geschikte materiaal. Bekijk de vele mogelijkheden in onze webshop en bestel de materialen die je nodig hebt. Mocht je nog vragen hebben of graag meer informatie ontvangen over onze fineercollectie van Decospan, neem dan contact met ons op.