Decospan flexfineer

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Decospan flexfineer Decospan flexfineer

Decospan flexfineer

Decospan flexfineer is buigzaam fineer van hoge kwaliteit en wordt verlijmd op een papierdrager. Dit flexfineer van Decospan wordt ook wel Decoflex genoemd. Het flexfineer wordt gekneusd in een speciale machine, waardoor het de kenmerkende soepelheid krijgt. Wat Decospan flexfineer populair maakt, is de snelle verwerking. Flexfineer is door de flexibiliteit op een draagplaat of een ander gebogen oppervlak te verlijmen. Het verlijmen gaat op basis van UF lijmen, contactlijmen en witte hout lijmen.

 

Veelgebruikte toepassingen van Decospan flexfineer

Veelgebruikte toepassingen van Decospan flexfineer zijn:

  • Meubels
  • Balies
  • Gebogen oppervlakken
  • Kolommen

 

Unieke eigenschappen van Decospan flexfineer

Decospan flexfineer is door de soepelheid op een draagplaat of ander gebogen oppervlak te verlijmen. Bij Leeuwerik is dit flexfineer in diverse houtsoorten verkrijgbaar. Van populaire houtsoorten tot aan exclusieve soorten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je inspiratie opdoen of graag advies ontvangen van een fineerspecialist? Maak dan een afspraak om onze Fineerstudio te bezoeken waar je een groot aantal fineersoorten op groot formaat kunt bekijken.

 

Bestel Decospan flexfineer online

Voor het bestellen van Decospan flexfineer ga je naar onze webshop. Plaats jij je bestelling op werkdagen voor 17.00 uur? Indien op voorraad komen wij het materiaal de volgende werkdag al bij je leveren.