In verband met een landelijke telefoonstoring zijn wij op dit moment moeilijk bereikbaar op onze vaste telefoonnummers. Stuur bij voorkeur een e-mail naar verkoop@leeuwerik.nl. In dringende gevallen kunt u bellen op de volgende mobiele nummers: 06-33132156 (Eindhoven) of 06-14269025 (Hoevelaken). Excuses voor het ongemak.

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Decospan HPL met fineer

Geen webshopproducten gevonden, neem contact met ons op voor meer informatie.

Decospan HPL met fineer

Decospan HPL met fineer (ook wel Decolam genoemd) heeft een HPL als basis waar een fineerlaag op wordt geperst, waarna het wordt voorzien van een laklaag. Decospan HPL met fineer is flexibel genoeg om te verlijmen op licht gebogen oppervlakken. Voor de uitstraling heb je de keuze uit verschillende houtsoorten, voegtechnieken, kwaliteiten en snijwijzen. De mogelijkheden zijn erg divers! Hierdoor is Decospan HPL met fineer volledig naar jouw wens te realiseren.

 

Veelgebruikte toepassingen van Decospan HPL met fineer

Enkele veelgebruikte toepassingen van Decospan HPL met fineer zijn:

  • Balies
  • Meubels

 

Unieke eigenschappen van Decospan HPL met fineer

Decospan HPL met fineer is flexibel genoeg om te verlijmen op licht gebogen oppervlakken. Het materiaal is uniek en volledig naar wens te realiseren door de verschillende houtsoorten, kwaliteiten, voegtechnieken en snijwijzen.

 

Online Decospan HPL met fineer bestellen

Je bestelling voor Decospan HPL met fineer plaats je eenvoudig in onze webshop. Wil je graag eerst advies ontvangen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.