Duropal Xtreme Plus (XP)

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Duropal XTreme Plus (XP)

Een van de oppervlakken uit het grote aanbod van Duropal, is Duropal XTreme Plus (XP). Duropal XTreme Plus (XP) heeft een krasbestendig en sterk mat oppervlak. Het is anti-fingerprint, duurzaam, eenvoudig in onderhoud en gemakkelijk te reinigen. Het matte en reflectiearme oppervlak van Duropal XTreme Plus (XP) is dankzij de hoge krasbestendigheid naast verticale toepassingen ook geschikt voor zwaar belastbare horizontale toepassingen.

 

Duropal XTreme Plus (XP) in vergelijking met Duropal XTreme (XM)

We maken graag een vergelijking tussen Duropal XTreme Plus (XP) en Duropal XTreme (XM). Zowel XP als XM behoren tot de Funxtional Products van Duropal en hebben allebei een mat uiterlijk. Maar de eigenschappen van deze twee producten verschillen. Waar Duropal XTreme Plus (XP) een hoge krasbestendigheid heeft en daardoor ook geschikt is voor zwaar belastbare horizontale oppervlakken, heeft Duropal XTreme (XM) dat niet. Maar waar Duropal XTreme (XM) in uitblinkt, is dat het geschikt is voor postforming en verkrijgbaar is in meer decors. Ben je op zoek naar een product met hogere krasbestendigheid? Dan is Duropal XTreme Plus (XP) de juiste keuze. Maar als je op zoek bent naar een product dat geschikt is voor postforming, kijk dan eens naar Duropal XTreme (XM).

 

Veelgebruikte toepassingen van Duropal XTreme Plus (XP)

Enkele veelgebruikte toepassingen van Duropal XTreme Plus (XP) zijn:

  • Keukens en keukenbladen
  • Meubels
  • Balies
  • Tafels
  • Kasten

 

Eenvoudig online Duropal XTreme Plus (XP) bestellen

Het bestellen van Duropal XTreme Plus (XP) doe je eenvoudig in onze webshop. Bekijk de verschillende mogelijkheden en maak vervolgens je keuze. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.