Duropal Xtreme (XM)

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Duropal XTreme (XM)

De Duropal collectie kenmerkt zich door het grote aanbod aan oppervlakken, waar Duropal XTreme (XM) er een van is. Duropal XTreme is een matte structuur, waar vingerafdrukken geen schijn van kans op maken. Het matte, warme oppervlak nodigt uit tot aanraken, is duurzaam, eenvoudig te onderhouden en gemakkelijk te reinigen. Als een van de weinige materialen in zijn soort is Duropal XTreme geschikt voor postforming.

 

Duropal XTreme (XM) in vergelijking met Duropal XTreme Plus (XP)

We maken graag een vergelijking tussen Duropal XTreme (XM) en Duropal XTreme Plus (XP). Beide collecties behoren tot de Funxtional Products van Duropal en hebben een vergelijkbaar mat uiterlijk, maar hebben andere producteigenschappen. Zo is XP niet geschikt voor postforming. Daarnaast is Duropal XM in meer decors verkrijgbaar dan Duropal XP. Waar Duropal XP in uitblinkt, is de hoge krasbestendigheid, waardoor dit materiaal beter te belasten en horizontaal in te zetten is. Kortom, als je op zoek bent naar een product dat geschikt is voor postforming, dan is Duropal XTreme (XM) de juiste keuze. Maar ben je op zoek naar een product met hogere krasbestendigheid, kijk dan ook naar Duropal XTreme Plus (XP).

 

Veelgebruikte toepassingen van Duropal XTreme (XM)

Enkele veelgebruikte toepassingen van Duropal XTreme (XM) zijn:

  • Keukens
  • Meubels
  • Kasten
  • Wanden

 

Online Duropal XTreme (XM) bestellen

Wil je het matte oppervlak van Duropal XTreme (XM) toepassen? Plaats dan eenvoudig en snel je bestelling in onze webshop. Indien op voorraad geldt: voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd.