Duropal

     

Producten 1-24 van 296

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Duropal HPLDuropal HPL

Duropal

Duropal staat voor Duitse topkwaliteit in HPL (High Pressure Laminate) en staat bekend om de hoge kwaliteit. Meer dan 300 designs gecombineerd met verschillende structuren bieden inspiratie voor design en architectuur. Duropal is bij Leeuwerik beschikbaar als HPL, beplakte plaat met HPL, compactplaat, en backingboard.

 

Veelgebruikte toepassingen van Duropal

Duropal is zeer geschikt plaatmateriaal voor de interieurbouw. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Kasten
  • Keukens/keukenbladen
  • Meubels
  • Tafels
  • Balies

 

Duropal HPLDuropal HPL

 

Unieke eigenschappen van Duropal

Duropal staat bekend om de hoge kwaliteit. In combinatie met de vele designs en structuren maakt dit Duropal populair plaatmateriaal. Duropal HPL is bij Leeuwerik verkrijgbaar in kleurkoppeling met het gemelamineerd plaatmateriaal van Thermopal. Ook biedt Duropal als enige HPL producent de unieke afmeting 410 x 130 cm.

Daarnaast voldoet Duropal HPL als eerste HPL producent aan de eisen die bij het “Blauer Engel” certificaat horen. Dit is een milieucertificaat wat wordt uitgegeven door een onafhankelijk instituut. Het bevestigt dat een product op de belangrijkste milieuaspecten minder milieubelastend is dan soortgelijke producten. Ook geeft dit certificaat aan dat het product veilig is voor consumenten.

 
Duropal specialiteiten

Duropal Xtreme (XM) en Duropal Xtreme Plus (XP) maken indruk door de bijzondere matheid, het zijdezachte oppervlak en de kleurtransparantie. Ook is het oppervlak onderhoudsvriendelijk en belastbaar.

 

Duropal HPLDuropal HPL

 

Duropal in kleurkoppeling met Thermopal

Duropal is geschikt voor alle horizontale interieurtoepassingen waar decoratieve waarde gecombineerd met duurzaamheid de eis is. Duropal HPL is bij Leeuwerik verkrijgbaar in kleurkoppeling met het gemelamineerd plaatmateriaal van Thermopal. Hetzelfde decor met dezelfde structuur.

 
Duropal uit voorraad leverbaar

Alle decoren uit de Duropal kleurkoppeling collectie liggen bij Leeuwerik standaard op voorraad. Deze kunnen wij binnen 24 uur leveren. Bestel daarom Duropal eenvoudig en snel in onze webshop. Voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd!

 

Projecten met Duropal