Duropal

Producten 1-12 van 360

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Duropal

Duropal staat voor Duitse topkwaliteit in HPL (High Pressure Laminate) en staat bekend om de hoge kwaliteit. Meer dan 300 designs gecombineerd met verschillende structuren bieden inspiratie voor design en architectuur. Duropal is bij Leeuwerik beschikbaar als HPL, beplakte plaat met HPL, compactplaat, en backingboard.

 

Veelgebruikte toepassingen van Duropal

Duropal is zeer geschikt plaatmateriaal voor de interieurbouw. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Kasten
  • Keukens/keukenbladen
  • Meubels
  • Tafels
  • Balies

 

Unieke eigenschappen van Duropal

Duropal staat bekend om de hoge kwaliteit. In combinatie met de vele designs en structuren maakt dit Duropal populair plaatmateriaal. Duropal HPL is bij Leeuwerik verkrijgbaar in kleurkoppeling met het gemelamineerd plaatmateriaal van Thermopal. Daarnaast biedt Duropal als enige HPL producent de unieke afmeting 410 x 130 cm.

 

Duropal specialiteiten

Duropal Xtreme (XM) en Duropal Xtreme Plus (XP) maken indruk door de bijzondere matheid, het zijdezachte oppervlak en de kleurtransparantie. Ook is het oppervlak onderhoudsvriendelijk en belastbaar.

 

Duropal in kleurkoppeling met Thermopal

Duropal is geschikt voor alle horizontale interieurtoepassingen waar decoratieve waarde gecombineerd met duurzaamheid de eis is. Duropal HPL is bij Leeuwerik verkrijgbaar in kleurkoppeling met het gemelamineerd plaatmateriaal van Thermopal. Hetzelfde decor met dezelfde structuur.

 

Duropal uit voorraad leverbaar

Alle decoren uit de Duropal kleurkoppeling collectie liggen bij Leeuwerik standaard op voorraad. Deze kunnen wij binnen 24 uur leveren. Bestel daarom Duropal eenvoudig en snel in onze webshop. Voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd!