De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Fibrabel

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Fibrabel

In het grote constructieve aanbod van Leeuwerik vind je allerlei merken MDF, zo ook MDF Fibrabel. Dit MDF is zeer geschikt voor interieurinrichting en meubelproductie en kan naar wens worden afgewerkt.

 

MDF van Fibrabel

In ons ruime constructieve assortiment vind je ook MDF van Fibrabel. Deze lichte densiteit MDF met een glad geschuurd fijn oppervlak staat bekend om de hoge kwaliteit voor gebruik in droge omgeving. In het bijzonder is Fibrabel geschikt voor interieurinrichting en meubelproductie. MDF van Fibrabel bestaat voor 100% uit naaldhout en bevat geen grove vezels in het oppervlak. Fibrabel MDF is erg geschikt voor schilderafwerking. Na het oppervlak ontvet en licht opgeschuurd te hebben, kan het MDF met lakverf in de gewenste kleur afgewerkt worden.

 

Fibrabel eenvoudig online bestellen

Wil je MDF Fibrabel toepassen in jouw interieurproject? Dan kun je uitstekend in onze webshop terecht waar je snel en eenvoudig je bestelling plaatst. Bestel je op werkdagen voor 17:00? Indien op voorraad, komen wij het materiaal de volgende werkdag al leveren met eigen Leeuwerik trucks.