Infinite Wood

Geen webshopproducten gevonden, neem contact met ons op voor meer informatie.
Infinite Wood Decospan Infinite Wood Decospan

Infinite Wood

Infinite Wood is een van onze bijzondere fineercollecties! Naast de natuurlijke houtfineren bieden we dit unieke product van Decospan in samenwerking met Alpi aan. Infinite Wood is gereconstrueerd fineer waardoor de kleuren altijd consistent zijn. Door de perfectie in tekening en kleur is deze collectie zeer geschikt om te gebruiken voor ieder project. Infinite Wood is echt hout en reproduceerbaar. Deze collectie is verkrijgbaar in 17 verschillende designs. Door de unieke productie worden zowel klassieke als exotische houtsoorten geperfectioneerd. Infinite Wood vormt met de exotische houtsoorten een duurzaam alternatief voor echte exotische houtsoorten. Deze gehele collectie is FSC® gecertificeerd en oneindig beschikbaar, zonder negatieve impact op de natuur. Bij Leeuwerik is Infinite Wood verkrijgbaar in gefineerd plaatmateriaal, flexfineer, gefineerd laminaat en fineerband.

 

Veelgebruikte toepassingen van Infinite Wood

Infinite Wood is geschikt voor meerdere toepassingen. Enkele veelgebruikte zijn:

  • Wanden
  • Plafonds
  • Meubels 
  • Kasten
  • Keukens

 

 

Unieke eigenschappen van Infinite Wood

Wat Infinite Wood speciaal maakt, is dat de designs altijd consistent zijn. Het is echt hout met een perfecte tekening en FSC® gecertificeerd. Infinite Wood is verkrijgbaar in 17 verschillende looks verdeeld over Nordics, Oaks en Exotics. Dit fineer is oneindig beschikbaar zonder negatieve impact op de natuur!

 

 

Kom meer te weten over Infinite Wood

Wil je meer informatie over Infinite Wood of wil je geadviseerd worden bij het maken van je keuze? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer over onze uitgebreide fineercollectie! Zelf alvast een kijkje nemen? Bekijk dan hieronder het Infinite Wood Magazine!