MDF Medite allround

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Medite MDF allround keuken

MDF Medite allround

Een van de toppers in ons Medite assortiment is MDF Medite allround, ook wel Medite Premier genoemd. MDF Medite allround is universeel MDF. Dit MDF is uit meerdere lagen opgebouwd, waarbij vooral de toplagen extra aandacht krijgen. De toplaag heeft een zeer fijne gelijkmatige vezelstructuur, waardoor het geschikt is voor een hoogwaardige afwerking met lak. MDF Medite allround heeft het meest gesloten oppervlak. Consistent gezien is MDF van Medite het meest betrouwbare MDF. Het bestaat uit 100% dezelfde grondstoffen, is altijd FSC® gecertificeerd en is afkomstig van één bron.

Veelgebruikte toepassingen van MDF Medite allround

MDF Medite allround wordt onder andere toegepast in:

  • Kasten
  • Meubels
  • Keukens
  • Deuren
  • Tafels
  • Aftimmeringen
  • Ommantelen met folie

 

 

Unieke eigenschappen van MDF Medite allround

Wat MDF Medite allround bijzonder maakt, is dat het is opgebouwd uit meerdere lagen waarbij vooral de toplagen extra aandacht krijgen. De toplaag heeft een zeer fijne gelijkmatige vezelstructuur, waardoor MDF Medite allround geschikt is voor een hoogwaardige afwerking met lak. Voor het productieproces worden altijd dezelfde grondstoffen uit dezelfde bossen gebruikt. Dit garandeert een 100% consistent product!

 

MDF Medite allround specialiteiten

MDF Medite allround biedt het meest uitgebreide assortiment. In ons grote constructieve assortiment vind je MDF Medite allround in diverse varianten, zoals met lakdraagfolie, een melamine afwerking of een zwarte kern.

 

Online MDF Medite allround bestellen

Het bestellen van MDF Medite allround doe je eenvoudig in onze webshop. Kies de maatvoering die jij nodig hebt en plaats vervolgens je bestelling. Heb je op een werkdag voor 17:00 uur je bestelling geplaatst? Dan komen wij het materiaal de volgende werkdag al leveren.