MDF Medite

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
MDF Medite Bank van Ierland MDF Medite Bank van Ierland

MDF Medite

Een van de toppers in ons MDF assortiment is MDF Medite. MDF Medite is uit meerdere lagen opgebouwd, waarbij vooral de toplagen extra aandacht krijgen. De toplaag heeft een zeer fijne gelijkmatige vezelstructuur, waardoor het geschikt is voor een hoogwaardige afwerking met lak. MDF Medite heeft het meest gesloten oppervlak. Consistent gezien is dit MDF het meest betrouwbare MDF. Het bestaat uit 100% dezelfde grondstoffen, is altijd FSC® gecertificeerd en is afkomstig van één bron. MDF Medite biedt het meest uitgebreide en beste assortiment in diktes, maatvoeringen en varianten. Denk bijvoorbeeld aan vochtwerend, brandvertragend en MDF Tricoya.

 

Veelgebruikte toepassingen van MDF Medite

MDF Medite is in verschillende varianten verkrijgbaar en wordt onder andere toegepast in:

  • Kasten
  • Meubels
  • Keukens
  • Deuren
  • Tafels
  • Aftimmeringen
  • Ommantelen met folie

 

Medite MDF bar

 

Unieke eigenschappen van MDF Medite

Wat MDF Medite bijzonder maakt, is dat het is opgebouwd uit meerdere lagen waarbij vooral de toplagen extra aandacht krijgen. De toplaag heeft een zeer fijne gelijkmatige vezelstructuur, waardoor MDF Medite geschikt is voor een hoogwaardige afwerking met lak. Voor het productieproces worden altijd dezelfde grondstoffen uit dezelfde bossen gebruikt. Dit garandeert een 100% consistent product!

 

MDF Medite specialiteiten

MDF Medite biedt het meest uitgebreide assortiment. In ons grote constructieve assortiment vind je MDF Medite in diverse varianten, zoals met lakdraagfolie, een melamine afwerking of een zwarte kern en. MDF Medite is ook te verkrijgen in brandvertragende en vochtwerende kwaliteit en MDF Tricoya.

 

Online MDF Medite bestellen

Het bestellen van MDF Medite doe je eenvoudig in onze webshop. Kies de maatvoering die jij nodig hebt en plaats vervolgens je bestelling. Heb je op een werkdag voor 17:00 uur je bestelling geplaatst? Dan komen wij het materiaal de volgende werkdag al leveren.