In verband met een landelijke telefoonstoring zijn wij op dit moment moeilijk bereikbaar op onze vaste telefoonnummers. Stuur bij voorkeur een e-mail naar verkoop@leeuwerik.nl. In dringende gevallen kunt u bellen op de volgende mobiele nummers: 06-33132156 (Eindhoven) of 06-14269025 (Hoevelaken). Excuses voor het ongemak.

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

MDF Tricoya

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
MDF Medite Tricoya gevelbekledingMDF Medite Tricoya gevelbekleding

MDF Tricoya

MDF Medite Tricoya is een super product. De houtvezels krijgen een extra behandeling (acetyleren). Hierdoor krijgen de houtvezels bijzondere eigenschappen en kunnen eenmaal verwerkt als MDF Tricoya, toegepast worden in exterieure omstandigheden (buitenklimaat). MDF Tricoya is bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Dit product is zeer duurzaam, heeft een lange levensduur, krimpt bijna niet en zet ook niet uit. Het hout werkt namelijk nauwelijks. Ook de garantie van MDF Tricoya is uitzonderlijk. Het gaat gegarandeerd 50 jaar bovengronds en 25 jaar in de grond mee.

 

Veelgebruikte toepassingen van MDF Tricoya

MDF Tricoya is geschikt voor buitentoepassingen. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Gevelbekleding
  • Kozijnen
  • Boeidelen
  • Winkelpuien

 

MDF Medite Tricoya kozijnenMDF Medite Tricoya kozijnen

 

Unieke eigenschappen van MDF Tricoya

MDF Tricoya is geschikt om toegepast te worden in exterieure omstandigheden. Dit product is bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Bekijk de unieke eigenschappen van MDF Tricoya in onderstaande video:

 

 

Bestel MDF Tricoya online

Wil je MDF Tricoya bestellen? In onze webshop plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Heb je nog vragen over ons MDF of Medite assortiment? Neem dan contact met ons op. Onze productspecialisten geven je graag meer informatie.